FILGUT SMOCKED

Una experiència gastronòmica per a paladars innovadors.

Sabor intens que suggereix a fusta i brases

Venta kombucha Filgut

Característiques

El té sencha japonés está recomendado por su alto contenido en antioxidantes. Estas moléculas ayudan a proteger a nuestro organismo de los efectos negativos de los radicales libres.

Té verd Sencha Ecològic

El te sencha està recomanat pel seu alt contingut en antioxidants. Aquestes molècules ajuden a protegir el nostre organisme dels efectes negatius dels radicals lliures
[alimento] Que contiene bacterias vivas que contribuyen al equilibrio de la flora intestinal y potencian el sistema inmunológico.

Viva i probiòtica

Conté bacteris vius que contribueixen a l'equilibri de la flora intestinal i potencien el sistema immunològic.
El Lapsang Souchong es un té único, ahumado de manera natural con maderas de abetos de  la montañas de Zheng Chan en la región de Fujian. Se cultiva a más de 3.000 mts. de altitud. El Té se ahúma en cestas de bambú. Kombucha apreciada como complemento a una buena comida por su cautivante aroma.Com buen cuerpo, su coloración es oscura. Su delicado proceso de ahumado hacen que su cata sea toda una experiencia.

Te negro Lapsang

El Lapsang Souchong és un te únic, fumat de manera natural amb fustes d'avets de la muntanyes de Zheng Chan a la regió de Fujian. Es conrea a més de 3.000 mts. d'altitud. El Te es fuma en cistelles de bambú. Kombucha apreciada com a complement a un bon àpat per la seva captivador aroma. Amb bon cos, la seva coloració és fosca. El seu delicat procés de fumat fan que el seu tast sigui tota una experiència.

FICHA TECNICA

FILGUT SMOCKED BOTELLA 330 ML.

DESCRIPCIÓ GENERAL

Beguda probiótica elaborada partir de la fermentació d'una simbiosi de bacteris i llevats, coneguda com Scoby.

INGREDIENTS

Aigua mineral, cultiu de kombucha, te verd sencha ecològic, sucre ecològic, te negre Tarry Lapsang.

CARACTERÍSTIQUES DE LA BEGUDA:

Olor: Subtil gust avinagrat, que recorda a la sidra, i a altres propis de la fermentació. Aroma a fumat fusta.
Color: Color palla fort.
Sabor: Fumat

INSTRUCCIONS DE CONSUM:

No agitar, servir freda, preferentment, i un cop oberta ha de ser consumida en set dies.

VALORS NUTRICIONALS

KOMBUCHA SMOCKED Por 100 gr
Valor energètic 82 KJ / 19Kcal
Greixos <1,5 gr
De les quals saturats 0,12 gr
Hidrats de carboni 4,26 gr
Dels quals sucres residuals 2,11 gr
Proteïnes <0,30 gr
Sal <0,012 gr

Condicions de conservació:

Conservar en lloc fred, protegit
de la llum directa. Un cop obert conservar a la nevera. 

al·lèrgens:

No disposa de cap compost al·lergènic
segons Reglament (UE) 1169/2011.

Data consum preferent :

6 mesos des de la data d'envasament.

Filgut smocked Tarry Lapsang

Idees per prendre una Filgut Smocked

Aquí tens algunes idees per beure un kombucha al teu gust. 

Chupitos / sorbos

Xupitos / glops

La manera més bàsica i directa. Un xarrup abans de dinar et sentarà de meravella.

 

En vaso de refresco

En got de refresc

Amb un parell de rodanxes de cítrics, full de aromàtica i un parell de glaçons de gel, el claves.

A morro

A morro

Quan beure directe de l'ampolla es converteix en un plaer. 

En vaso de zumo

En got de suc.

La Filgut Smocked combina molt bé amb tot tipus de suc de verdures. Només és qüestió que li agafis el punt, i les proporcions suc-filgut

En copa de vino

En copa de vi

Abans, durant, o després dels àpats. Fent servir la mateixa cerimònia que la de el vi.

Vaso de tubo.

Got de tub.

Ideal per moctails sense alcohol i còctels. La teva imaginació és l'únic límit per trobar el combinat perfecte.