FILGUT TROPICAL

El rooibos i l'hibiscus són els principals ingredients d'aquesta deliciosa kombucha

Una refrescant fórmula digestiva, amb notes aromàtiques a coco i pinya.

Ideal per iniciar-se en el consum d'kombucha.
Kombucha Filgut Tropical

Característiques de la nostra Filgut Tropical

El té sencha japonés está recomendado por su alto contenido en antioxidantes. Estas moléculas ayudan a proteger a nuestro organismo de los efectos negativos de los radicales libres.

Té verd Sencha Ecològic

El te sencha està recomanat pel seu alt contingut en antioxidants. Aquestes molècules ajuden a protegir el nostre organisme dels efectes negatius dels radicals lliures
Originario de Sudáfrica, es un potentísimo antioxidante que combate los daños causados por los radicales libres. Repleto de minerales, tiene un efecto beneficioso para aliviar problemas digestivos, de la piel o, simplemente, como relajante .

Rooibos

Originari de Sud-àfrica, és un potentíssim antioxidant que combat els danys causats pels radicals lliures. Ple de minerals, té un efecte beneficiós per alleujar problemes digestius, de la pell o, simplement, com a relaxant.
El hibisco contiene abundantes ácidos orgánicos, como el ácido hibísico, málico y tartárico, además de mucílagos, fitosteroles y pectina, y se considera una fuente privilegiada de vitamina C. Destaca por sus virtudes vitamínicas, aperitivas, digestivas y laxantes.

Hibiscus

El hibisc conté abundants àcids orgànics, com l'àcid hibísico, màlic i tartàric, a més de mucílags, fitosterols i pectina, i es considera una font privilegiada de vitamina C. Destaca per les seves virtuts vitamíniques, aperitives, digestives i laxants.
El te de kombucha contiene bacterias vivas que contribuyen al equilibrio de la flora intestinal y potencian el sistema inmunológico.

Viva i probiòtica

Conté bacteris vius que contribueixen a l'equilibri de la flora intestinal i potencien el sistema immunològic.

FICHA TECNICA

FILGUT TROPICAL AMPOLLA 330 ML.

DESCRIPCIÓ GENERAL

Beguda probiótica elaborada partir de la fermentació d'una simbiosi de bacteris i llevats, coneguda com Scoby.

INGREDIENTS

Aigua mineral, cultiu de kombucha, te verd sencha ecològic, sucre ecològic, hibiscus, rooibos, aroma natural de coco i pinya.

CARACTERÍSTIQUES DE LA BEGUDA:

Olor: Subtil gust avinagrat, que recorda a la sidra, ia altres propis de la fermentació, amb aroma de coco i pinya.
Color: Color vermellós fort, a causa de l'ús de hibiscus.
Gust: Refrescant aroma a coco i pinya

INSTRUCCIONS DE CONSUM:

No agitar, servir freda, preferentment, i un cop oberta ha de ser consumida en set dies.

VALORS NUTRICIONALS

KOMBUCHA TROPICAL Por 100 gr
Valor energètic 82 KJ / 19Kcal
Greixos <1,5 gr
De les quals saturats 0,12 gr
Hidrats de carboni 4,26 gr
Dels quals sucres residuals 2,11 gr
Proteïnes <0,30 gr
Sal <0,012 gr

Condicions de conservació:

Conservar en lloc fred, protegit
de la llum directa. Un cop obert conservar a la nevera. 

al·lèrgens:

No disposa de cap compost al·lergènic
segons Reglament (UE) 1169/2011.

Data consum preferent :

6 mesos des de la data d'envasament.

Filgut Tropical jeroglifico kombucha

Idees per prendre una Mediterranea

Aquí tens algunes idees per beure un kombucha al teu gust. 

Chupitos / sorbos

Xupitos / glops

La manera més bàsica i directa. Un xarrup abans de dinar et sentarà de meravella.

 

En vaso de refresco

En got de refresc

Amb un parell de rodanxes de cítrics, full de aromàtica i un parell de glaçons de gel, el claves.

A morro

A morro

Quan beure directe de l'ampolla es converteix en un plaer. 

En vaso de zumo

En got de suc.

La FILGUTTopiocal combina molt bé amb tot tipus de suc de fruites. Només és qüestió que li agafis el punt amb les proporcions suc/Filgut

En copa de vino

En copa de vi

Abans, durant, o després dels àpats. Fent servir la mateixa cerimònia que la de el vi.

Vaso de tubo.

Got de tub.

Ideal per moctails sense alcohol i còctels. La teva imaginació és l'únic límit per trobar el combinat perfecte.